A 2020/2021-es első félév zárása

Az osztályozó konferencia időpontja

  • 2021.01.21. csütörtök - Google Meet használatával
  • 2021.01.22 péntek.- Google Meet használatával

A tanárok a Meet csatlakozási időpontokat és a menetrendet emailben kapják meg. Az osztályfőnököknek jelen kell lenniük

Adminisztrálás

Az első félév utolsó tanítási napja: 2021.01.22 péntek.
A tanulók lezárása

Étkezés / Menza

Az oktatási államtitkár december 17-i bejelentése szerint 2021. január 11-től ismét jelenléti oktatás kezdődik a középfokú oktatási intézményekben.

Ennek kapcsán a 2021. január havi étkezések megrendelésével összefüggésben az alábbi eljárásrendet kérjük betartani:

  • 2020. november 11-től november 30-ig a lemondott napok száma 14 nap. Ezeknek a napoknak a jóváírása megtörténik a 2021.  január hónapra szóló étkezések megrendelésekor.
  • Az étkezés megrendelése nem lesz automatikus az ÉSZGSZ gazdasági ügyintézői részéről, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére.
  • A szülők az étkezési igények leadását 2021. január 5-ig tudják írásban kezdeményezni az oktatási intézmény térítési díjakat beszedő ügyintézőjénél.
  • Az étkezési térítési díjak befizetés történhet készpénzzel vagy átutalással. Kérjük a jelen helyzetben a szülők továbbra is az átutalásos fizetési módot részesítsék előnyben.

Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet

_______________________________________

A rendkívüli helyzet étkezéssel kapcsolatos tudnivalóiról az ÉSZGSZ honlapján( http://www.gsz.modelltiszk.hu/ ) lehet tájékozódni. A szülők közvetlenül is érdeklődhetnek az ÉSZGSZ honlapján közzétett helyzet@eszgsz.hu e-mail címen.