JELENTKEZZ KÜLFÖLDI GYAKORLARTA - ERASMUS+

2022. szeptember 24. és október 22. között Lengyelországban, Krakkó történelmi városában lehetőség nyílik a gépészet, épületgépészet és informatika területén tanuló diákok számára egy 4 hetes szakmai programban való részvételre.

A szakmai programok mellett számos kulturális program is lesz, a látogatások során Lengyelország néhány gyöngyszemével lehet majd megismerkedni.

A lengyel fogadó partner a Zespół Szkół Mechanicznych Nr 1 im. Szczepana Humberta w Krakow, amellyel már évek óta kapcsolatban állunk. 
 

Jelentkezések előzetes felvételi rangsora

Tisztelt Látogató!

Az alábbi listák az egyes osztálytípusainkba jelentkezések előzetes felvételi rangsorát tartalmazzák. Egy tanuló több helyre is jelentkezhetett, illetve egy tanuló több iskolába is beadhatta a jelentkezését. A szülőknek 2022. március 21-22-án van lehetőségük, hogy az általános iskolában, illetve az Oktatási Hivatal felületén kezdeményezzék a prioritások megváltoztatását, vagy az adott iskolában új kódot jelöljenek.

Trambulin ösztöndíj pályázat

Budapest Főváros Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé 16/2021. (IV. 9.) önkormányzati rendelete alapján a valamely tantárgyból, illetve területen tehetséges, Budapesten bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező Budapest Főváros Önkormányzatával kötött együttműködési megállapodás alapján a programban résztvevő, állami fenntartású köznevelési és szakképző intézmény 10., 11., illetve az utolsó évfolyamot megelőző évfolyamos, összesen 250 tanulója számára.

A pályázat célja:

Kancellári tájékoztatás a BGéSZC Szily Kálmán Technikum és Kollégium fűtési rendszerének tervezett felújítási munkálataival kapcsolatban

Tájékoztatom a BGéSZC Szily Kálmán Technikum és Kollégium minden érintett hallgatóját a folyamatban lévő – és korábbi ütemterv szerint zajló – felújítási munkálatairól. A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum elkötelezett szolgáltatásainak lehető legmagasabb színvonalú megvalósításában, amelynek kiemelt eleme kollégiumi hallgatóink számára biztonságos, kényelmes életkörülmények biztosítása.

Szalagavató 2021

Ebben a tanévben a szalagavató 2021.12.11-én lesz megtartva a COVID helyzet miatt az alábbi szabályok szerint:

  • A tanulók az oltottsági helyzetüktől függetlenül beléphetnek

Látogatók, vendégek

Érettségi 2021 ősz

A 2021/2022 őszén iskolánk nem lesz érettségi központ. A vizsgaszervezésre kijelölt iskolák listája itt található. Az érettségire jelentkezés határideje: 2021. szeptember 6. Saját jogviszonnyal rendelkező tanulóink a Diákcentrumban ( 1097. Budapest, Timót utca 3. 1.em .101. ), illetve a az Oktatási Hivatal által kijelölt bármelyik iskolában.

Oltások

A tanév eleji első oltások utáni ismétlő oltást jelen állapot szerint szeptember 21.-én vagy szeptember 24-én lehet majd felvenni. Ne feledd: az ismétlő oltáshoz is szükséges a szülői beleegyező nyilatkozat (INNEN TÖLTHETŐ LE)

© Copyright 2021 BGSzC Szily Kálmán Technikum és Kollégium | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Zurziba