Kancellári tájékoztatás a BGéSZC Szily Kálmán Technikum és Kollégium fűtési rendszerének tervezett felújítási munkálataival kapcsolatban

Esemény
6 months 2 weeks ago

Tájékoztatom a BGéSZC Szily Kálmán Technikum és Kollégium minden érintett hallgatóját a folyamatban lévő – és korábbi ütemterv szerint zajló – felújítási munkálatairól. A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum elkötelezett szolgáltatásainak lehető legmagasabb színvonalú megvalósításában, amelynek kiemelt eleme kollégiumi hallgatóink számára biztonságos, kényelmes életkörülmények biztosítása.

A BGéSZC Szily Kálmán Technikum és Kollégium kollégiumi épületének felújítási munkálatai egy éveken át tartó – előre megtervezett – folyamat, amelynek elsődleges oka a kivitelezési munkák összetettsége, valamint az, hogy a munkálatok ideje alatt bizonyos szolgáltatásokban minőségingadozás léphet fel. Az elmúlt hetekben ilyen minőségingadozás lépett fel a melegvíz szolgáltatásban, amelynek helyreállítási munkálatai jelen pillanatban is zajlanak.

2022. január 27-én elvégeztetjük a meglévő lemezes hőcserélő bontását, a szükséges átkötések kialakításával, valamint a keringtető mellékszivattyú cseréjét GRUNDFOS ALPHA 25-40, 5/4” hollandis kötéssel. Ennek a karbantartási munkának az eredményeképp a melegvíz hőmérséklete számos fokkal emelkedni fog, amely azonnal növelni fogja kollégiumi hallgatóink komfortérzetét.

Az előre tervezett felújítási munkálatok következő lépéseként 2022. február hónapban megkezdődik a 3 db 500 L indirekt használati melegvíz-tároló cseréje, a szükséges új kötések kialakításával. E felújítás fázis befejeztével a melegvíz szolgáltatás a korábbi állapotot meghaladó, kiváló minőségű lesz.

A felújítási munkálatok zárószakaszaként 2022. július hónapban – amikor a munkálatok a lehető legkevesebb zavart okoznak kollégiumi hallgatóink életében – megtörténik 8 db BUDERUS Logamax kazán karbantartása, tisztítása, amely hosszú távon garantálja az elvárható, magas minőségű melegvíz szolgáltatást a BGéSZC Szily Kálmán Technikum és Kollégium minden hallgatója számára.

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum minden iskolájában garantálja a működési feltételek maradéktalan biztosítását és egyben megköveteli ezt iskoláinak vezetésétől is. Az előre tervezett felújítási munkálatok esetében minden esetben igyekszik körültekintően eljárni, ugyanakkor a felújítási munkák természetéből adódóan előfordulhat szolgáltatásingadozás, amelyet azonban a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum és iskolái igyekeznek a lehető leghamarabb kiküszöbölni.

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum transzparens működésének egyik alapja, hogy a mindenkori hallgatói, szülői jelzéseket komolyan veszi, azokat haladéktalanul megvizsgálja, az esetleges hiányosságokat pedig a lehető legrövidebb időn belül pótolja, hosszú távon pedig eljárásrendjébe az új folyamatokat beépíti, ahogy teszi ezt a BGéSZC Szily Kálmán Technikum és Kollégiummal kapcsolatban felmerült hiányosságokkal kapcsolatban is.

 

Üdvözlettel,

dr. Varga Csaba

kancellár

© Copyright 2021 BGSzC Szily Kálmán Technikum és Kollégium | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Zurziba