Impresszum

© Copyright 2018 Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

Minden jog fenntartva. A http://www.szily.hu weboldalon, a szily.hu domain összes weboldalán és a http://totfalusisuli.hu oldalon található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldal tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik személynek továbbadni. A weboldal olyan képeket is tartalmazhat, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.

Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

Székhely: H-1097 Budapest, Timót utca 3.
Tagintézmény-vezető: Fábián Zoltán
Felelős szerkesztő: Fábián Zoltán
Telefon: +36 1 280 6871
E-mail: titkar@szily.hu
Az oldal karbantartója: Fábián Zoltán

Felelősségvállalás

Ezeket a weboldalakat a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely ezen weboldalak felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma szándékos cselekedetének, vagy súlyos gondatlanságának következményei.

Licenc

Az oldalakon található szellemi termékek, szabadalmak, márkák és szerzői jogok védettek. Ezen oldalakon keresztül a Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma és harmadik személyek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá.