Impresszum

© Copyright 2020 Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Technikum és Kollégium

Minden jog fenntartva. A https://www.szily.hu weboldalon, a szily.hu domain összes weboldalán és a https://totfalusisuli.hu oldalon található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldal tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik személynek továbbadni. A weboldal olyan képeket is tartalmazhat, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.

Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Technikum és Kollégium

Székhely: H-1097 Budapest, Timót utca 3.
Tagintézmény-vezető: Fábián Zoltán
Felelős szerkesztő: Fábián Zoltán
Telefon: +36 1 280 6871
E-mail: titkar@szily.hu
Az oldal karbantartója: Fábián Zoltán, Szöllősi Tamás

Felelősségvállalás

Ezeket a weboldalakat a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a Budapesti Gépészeti SzC Szily Kálmán Technikum és Kollégium - a továbbiakban Iskola - nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A Iskola ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely ezen weboldalak felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a Iskola szándékos cselekedetének, vagy súlyos gondatlanságának következményei.

Licenc

Az oldalakon található szellemi termékek, szabadalmak, márkák és szerzői jogok védettek. Ezen oldalakon keresztül a Iskola és harmadik személyek szellemi tulajdonjaik felhasználásához nem járulnak hozzá.

© Copyright 2021 BGSzC Szily Kálmán Technikum és Kollégium | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Zurziba