G.A.M.E.S. (Games, Animation, Movements, Entertainment, Socilazation) pályázat Erasmus+ keretében- MÁR JELENTKEZHETSZ RÁ!

A 2018/2019-es, valamint a 2019/2020-as tanévben intézményünk egy kétéves nemzetközi projektben vesz részt Görögországgal, Olaszországgal, Lengyelországgal és Spanyolországgal. A projekt nyelve az angol, így remek lehetőség nyílik nyelvgyakorlásra. Nem gond, ha nem tudsz mindent elmondani angolul, a külföldi diákok számára is az angol egy idegen nyelv, amit ők is ugyanúgy tanulnak, mint te.

A projekt egyes állomásainak időtartama 5, illetve 6 nap, amiből 1-1 nap utazás. A résztvevő tanulók utazási költségeit, és a biztosítást a projekt fedezi, a tanulók családoknál lesznek elhelyezve. Az ellátást a projekt, illetve a családok biztosítják. A diákokat minden helyszínre 2 tanár kíséri.

Minden országban izgalmas programok lesznek egy-egy téma köré szervezve, emellett érdekes és látványos kirándulások gazdagítják a programot.

A projekt harmadik állomása 2020. február 10-14-ig Spanyolország, Cartagena városa, a negyedik állomása pedig 2020. május 18-22-ig Lengyelország, Wojaszowka városa. A kötött programok mellett kulturális programok is lesznek.

Ha szívesen utaznál, ha szívesen gyakorolnád az angol nyelvet és érdekel a téma, akkor ne habozzál és jelentkezzél! Az utazó diákoknak majd vissza kell fogadniuk a hozzánk érkező külföldi diákokat 2019. októberében.

Várjuk jelentkezésedet, esetleges további kérdésedet személyesen vagy az alábbi elérhetőségeken.

dr. Treitz Judit                       treitzjudit@szily.hu               06304700655

 

A jelentkezési határidő 2019. június 27. Elbírálás határideje: 2019. július 01.

A jelentkezési lapot az igazgatói titkárságon kell leadni.

A jelentkezési lap letölthető a honlapról, illetve elkérhető az osztályfőnököktől.