2018 Épületgépész szakmai nap

2018 Épületgépész szimpozium - Humán követelmények és energiahatékonyság a lakóépületek fűtésében, hűtésében


Tanóra helyett céges előadás. Ebben volt része végzős épületgépész diákjainknak február 23-án. A Rehau, a Vaillant, a Daikin, és a Wilo képviselőit hallgathatták meg a Humán követelmények és energiahatékonyság a lakóépületek fűtésében, hűtésében címmel megrendezett szakmai napon. A szünetekben (péksüteménnyel és üdítővel felszerelkezve) felkereshették a cégek asztalait, és személyesen is feltehették kérdéseiket az előadóknak. Végül szerepcsere következett: az előadók kérdeztek, és a jól válaszolók közül a legszerencsésebb egy Rehau-Vaillant-Daikin-Wilo ajándékcsomaggal lett gazdagabb.

Humán követelmények és energiahatékonyság a lakóépületek fűtésében, hűtésében

Ezzel a címmel tartottak előadást piacvezető gyártó-forgalmazó cégek képviselői végzős épületgépész diákoknak február 23-án. A szakmai nap célja a korszerű ismeretek átadása, az új technológiák bemutatása mellett az volt, hogy a diákok – akik néhány hónap múlva végzett épületgépészként megjelennek a munkaerőpiacon – egységben lássák a fűtés és hűtés részterületeit, és képesek legyenek majd komplex megoldások megvalósítására a szakmájukban.

A színvonalas program témái a következők voltak:

  • Csőszerelés SMART technológiái - Lakóépületek padlófűtése – REHAU Kft.
  • Kondenzációs Kazánok – VAILLANT SAUNIER DUVAL Kft.
  • Daikin Altherma hőszivattyúk – DAIKIN Hungary Kft.
  • Szolár rendszerek - VAILLANT SAUNIER DUVAL Kft.
  • Korszerű szivattyúk üzemvitele, működési sajátosságok, energiafogyasztás – WILO Magyarország Kft.

A közel ötórás program nyereményjátékkal zárult: az elhangzottakból összeállított totót helyesen kitöltők között a szervezők kisorsoltak egy ajándékcsomagot, melyet a cégek ajánlottak fel jutalomként.